RETURNAREA MĂRFURILOR

1) Schimbarea produsului cu altul

Dacă ați comandat produsul greșit, vă rugăm să ne contactați și vom fi bucuroși să vă ajutăm să alegeți produsul potrivit. Apoi completați formularul de mai jos și ni-l trimiteți înapoi împreună cu produsul comandat greșit.

2) Retragerea din contractul de cumpărare

Este posibilă retragerea din contractul de cumpărare în termen de 14 zile de la primirea comenzii. Puteți folosi formularul de mai jos pentru a vă retrage din contract. În partea de jos a paginii veți găsi și adrese la care ne puteți trimite bunurile înapoi. Nu uitați să adăugați la expediere formularul completat cu numărul de cont, unde vă vom returna banii. Puteți găsi mai multe informații despre retragerea din contract în termenii și condițiile noastre.

3) Reclamație

Toate bunurile vândute sunt acoperite de o garanție de 24 de luni. În caz de probleme, ne puteți trimite bunurile înapoi pentru o reclamație la una dintre adresele enumerate mai jos. Este necesar să atașați un formular de reclamație la expediere, care poate fi găsit în josul paginii. Puteți găsi toate informațiile necesare referitoare la reclamații în procedura de reclamații.

Descărcați formularul

Unde să trimiteți mărfurile?

Trimiteți-ne mărfurile împreună cu formularul completat la una dintre adresele noastre:

Adresa postala:
Foxym s.r.o.
Alojza Mednanskeho 18
036 01 Martin, Slovacia
e-mail info@foxym.ro
telefon +421 950 811 900

Packeta:
Locația de ridicare ID 5026
e-mail info@foxym.ro
telefon +421 950 811 900